Προσοχή! Στην COMPUTER.gr χρησιμοποιούμε cookies δια να εξασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης δια εσάς. ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Εφόσον συμφωνείτε κάντε κλίκ εδώ ΑΠΟΔΟΧΗ

Microsoft Windows Server 2012 Essentials R2 Ηλεκτρονική Άδεια

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 279.00
139.00
Κερδίζετε: 140.00 (50%) Έκπτωση 50%
10 ημέρες
Σε Απόθεμα
+

Περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%

Αγοράζετε ένα γνήσιο κλειδί ενεργοποίησης για έκδοση Windows Server Essential 2012
Παράδοση: μέσω e-mail (παράδοση μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χωρίς έξοδα αποστολής ή περαιτέρω καθυστερήσεις) σε λίγη ώρα (μαξ 24 ωρών)

Πληροφορίες προϊόντος: Windows Server 2012 Essentials

Για μικρές επιχειρήσεις, οι οποίες μια κεντρική αρχειοθέτηση και μία απλή διαχείριση χρηστών στο διαδίκτυο θέλουν να χρησιμοποιήσουν, το Microsoft Windows Server 2012 Essentials είναι ακριβός η σωστή επιλογή. Η βελτιστοποιημένη λύση Server(διακομιστή), είναι για να δημιουργήσει γρήγορα και να προσφέρει σε μικρέ επιχειρήσεις μια μεγάλη έκταση λειτουργιών. Επιπλέων θα πείσει με την απλή λειτουργία του συστήματος Server(διακομιστή). Ένας εξειδικευμένος ψηφιακός βοηθός σας βοηθά στην εγκατάσταση του Windows Server 2012 Essentials, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να έχετε εξειδικευμένες δεξιότητες ηλεκτρονικών υπολογιστών για να φέρετε το δίκτυο σας σε κατάσταση εκκίνησης(Start). Οι μεμονωμένες εργασίες διαχείρισης πρέπει να εκτελούνται σε ένα ειδικό Dashboard(ταμπλό), έτσι ώστε να έχετε πάντα μία γενική εικόνα. Για όλες τις προκύπτουσες εργασίες είναι έτοιμοι οι ενσωματωμένοι οδηγοί. Χρησιμοποιήστε τον Server 2012 Essentials για μέχρι 25 χρήστες και 50 συσκευές, χωρίς να χρειαστείτε να αποκτήσετε επιπλέων άδειες User CALs

Σημαντικές λειτουργίες του Windows Server 2012 Essentials

  • Συνοπτικό Dashboard για απλή διαχείριση του συστήματος.
  • Ένας εγκατεστημένος πράκτορας-Agent αποθηκεύει αυτόματα τις θέσεις εργασίας στον Server(διακομιστή).
  • Η έκδοση ιστορικού αρχείων, φροντίζει ώστε να μπορούν να αποκατασταθούν τα δεδομένα εύκολα και γρήγορα.
  • Πολλά βήματα εργασίας μπορούν χωρίς την βοήθεια ενός διαχειριστή να πραγματοποιηθούν.
  • Η απομακρυσμένη πρόσβαση διαδικτύου(Remote Web Access) επιτρέπει την εξ αποστάσεως συντήρηση του εξυπηρετητή.
  • Τα δικαιώματα πρόσβασης μπορούν να οριστούν και να διαχειριστούν στο Dashboard.

Αποτελεσματική ασφάλεια δεδομένων με το Windows Server Essentials 2012

Ειδικά στις μικρές επιχειρήσεις, τα δεδομένα των χρηστών δεν αποθηκεύονται συχνά κεντρικά στον Server(διακομιστή), αλλά αποθηκεύονται μόνο στην αντίστοιχη θέση εργασίας. Το Server 2012 Essentials φέρνει μαζί έναν „Πράκτορα” (Agent), ο οποίος εξασφαλίζει. μετά από επιτυχημένη εγκατάσταση αυτόματα όλες τις θέσεις εργασίας στον Server(διακομιστή). Εάν ένας υπολογιστής χαλάσει, μπορείτε εύκολα να επαναφέρετε τα περιεχόμενα μέσο ενός CD ή USB-Stick από τον Server(διακομιστή). Επιπλέων λειτουργούν τα Windows Server 2012 Essentials άριστα με το Windows 8. Με την έκδοση ιστορικού αρχείου εξασφαλίζει το Microsoft Windows Server 2012 Essentials αυτόματα την επανειλημμένη αλλαγή αρχείων μέσα στην μέρα. Αυτό μπορεί να επαναφερθεί σε περίπτωση ανάγκης.

Απομακρυσμένη συντήρηση μέσο απομακρυσμένης σύνδεσης διαδικτύου (Remote Web Access)

Το Windows Server Essentials 2012 σας επιτρέπει μέσω του διαδικτύου να πάρετε αυτά που θέλετε με τα εργαλεία διαχείρισης του Server(διακομιστεί). Ως διαχειριστής(Administrator) μπορείτε να διαχειριστείτε τον (Server)διακομιστή σας και τους σταθμούς εργασίας με απομακρυσμένη συντήρηση. Δεν χρειάζεται να είστε απαραίτητα στο ίδιο μέρος και μπορείτε ευέλικτα να εργαστείτε. Όλοι οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση μέσω του Internet από το σπίτι στα αρχεία του Server(διακομιστή) με την αναγκαία απελευθέρωσηund και έτσι να μην είναι συνδεδεμένοι με την δική σας θέση εργασίας. ΟΙ συνεργάτες σας μπορούν να εργαστούν χάρη στο Windows Essentials 2012 σχεδόν από παντού και έχετε όλα τα απαραίτητα αρχεία πάντα στα χέρια σας. Το ποιος παίρνει, τι δικαιώματα πρόσβασης, μπορείτε να τα καθορίσετε στο Dashboard με μόνο μερικά κλικ.

Το Microsoft Windows Server 2012 Essentials είναι εκτελέσιμο σε ένα φυσικό Server(διακομιστή) με έως δύο επεξεργαστές. Η απλή χρήση και οι εκτεταμένες λειτουργίες κάνουν τα Windows Essentials 2012 σε ένα ιδανικό σύστημα για μικρές επιχειρήσεις, οι οποίες αναζητούν μία χαμηλού κόστους λύση Server(διακομιστή).

WINDOWS SERVER 2012 ESSENTIALS - ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Πλατφόρμα

Windows

Υποστιριζόμενο Λειτουργικό Σύστημα

Windows Server 2012 Essentials

Επεξεργαστής

Τουλάχιστον επεξεργαστής 1,4-GHz- με 64 Bit

Μνήμη RAM

Τουλάχιστον 512 MB μνήμη RAM

Σκληρός δίσκος

Τουλάχιστον 32 GB

Brand:
Microsoft
Κατάσταση:
Καινούργιο
Χρήση του προιόντος:
Επαγγελματική χρήση

Στη ίδια ΤΙμή!

249.00 138.00 (138.00 συμπ. Φορου)
249.00 138.50 (Συμπεριλαμβανομένου Φορου)
169.00 139.00
+