Δημοσιεύσεις - Νέα -Τεχνολογία

11/07/2014
από Sakis Skarlatos

Ολα τα προιόντα είναι εκθεσιακά, ειναι εισαγωγής μας και μας επιπτρέπουν να διατηρούμε ενα υψηλό επίπεδο προιόντων τόσο απο αισθητικής όσο και τεχνολογικής άποψη.
Εισάγουμε
Laptop
Desktop
κινητά τηλέφωνα
Tablets,
προιόντα Apple.

Ηράκλειτος

10/04/2019
από Sakis Skarlatos

Η τεχνολογία κρύβει στα σπλάχνα της τον Ηράκλειτο, τα πάντα είναι διαρκώς υπό εξέλιξη τίποτα δεν μένει ανεπηρέαστεο. Ξανά και ξανά όλα αλλάζουν. Κάθε βήμα είναι ένα σημείο προόδου οδηγώντας πάντα σε ένα ακόμη μεγαλύτερο. Ο Ηράκλειτος ο Μέγας Ελληνας φιλόσοφος κατανόησε την στιγμή που περνά αλλά δεν χάνεται... Όλα τα τεχνολογικά επιτεύγματα είναι κατακτήσεις της προηγούμενης στιγμής. Η εξέλιξη της πληροφορικής σήμερα όσο ποτέ κάνει επίκαιρο και αναδεικνύει το μεγάλο φιλόσοφο σαν ένα στάδιο αυτής της εποχής την οποία εμείς σήμερα είμαστε κοινωνοί. Τόσο από την πλευρά της τεχνολογίας όσο και της φιλοσοφίας. Τεχνολογία άλλωστε είναι φιλοσοφία και το αντίστοιχο.Ελληνική γλώσσα

08/15/2019
από Sakis Skarlatos

H ελληνική γλώσα είναι θεική εφεύρεση κατα τον Σωκράτη και αποτέλεσε ενα απο τους βασικούς λόγους οπου το ανθρώπινο είδος αποσχίστηκε απο τα υπόλοιπα ζωικά είδη. Η γλώσσα είναι ο προθάλαμος δημιουργίας του πολιτισμού.

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Νέα δημοσίευση